Yhdistys

Keravan Suojakotiyhdistys ry on perustettu vuonna 1973 yhteistyössä Keravan sosiaalitoimen ja Keravan seurakunnan aktiivien kanssa. Tuolloin ensisijaisena tavoitteena oli vaikuttaa keravalaisten asunnottomien alkoholistien asuntoasioiden ratkaisemiseksi.

Yhdistyksen ensisijaisena tavoitteena on haasteellisessa elämänvaiheessa tai erilaisissa ongelmatilanteissa olevien ihmisten parissa työskenteleminen ja auttaminen. Yhdistyksen palvelut tukevat ja täydentävät kunnallisia palveluja.

Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti yhdistyksen tarkoituksena on edistää keravalaisten päihteiden käyttäjien asumisolosuhteita ja ehkäistä päihteiden käytön aiheuttamia ongelmia. Tarkoituksen saavuttamiseksi Suojakotiyhdistys tiedottaa päihdehaitoista ja tuottaa päihdeongelmaisten asumispalveluita.

Yhdistyksen jäsenet valitsevat vuosittain huhtikuussa vuosikokouksessa yhdistykselle hallituksen. Hallituksessa on viidestä kuuteen jäsentä sekä edustus kunnan ja seurakunnan organisaatioista.

Lahjoitukset

Suojakotiyhdistys ottaa mielellään vastaan lahjoituksia toimintansa tukemiseksi. Välitämme saadut lahjoitukset suoraan niitä tarvitseville.

Tällä hetkellä eniten tarvetta on kodin tarvikkeista, joten astiat, liinavaatteet tai pienet huonekalut ovat tervetulleita. Lahjoitustavaroiden tulee olla ehjiä ja puhtaita.

Keravan Suojakotiyhdistys ry

Vuorelanmäki 1