Keravan Suojakotiyhdistys ry

Vuorelanmäki 1, 04260 Kerava
info(at)suojakoti.fi

Yhdistys

Keravan Suojakotiyhdistys ry on perustettu vuonna 1973 yhteistyössä Keravan sosiaalitoimen ja Keravan seurakunnan aktiivien kanssa. Tuolloin ensisijaisena tavoitteena oli vaikuttaa keravalaisten asunnottomien alkoholistien asuntoasioiden ratkaisemiseksi.

Tänä päivänä Suojakotiyhdistys toimii yksityisiä sosiaalipalveluja tarjoavana organisaationa. Yhdistyksen ensisijaisena tavoitteena on haasteellisessa elämänvaiheessa tai erilaisissa ongelmatilanteissa olevien ihmisten parissa työskenteleminen ja auttaminen. Yhdistyksen palvelut tukevat ja täydentävät kunnallisia palveluja.

Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti yhdistyksen tarkoituksena on edistää keravalaisten päihteiden käyttäjien asumisolosuhteita ja ehkäistä päihteiden käytön aiheuttamia ongelmia. Tarkoituksen saavuttamiseksi Suojakotiyhdistys tiedottaa päihdehaitoista ja tuottaa päihdeongelmaisten asumispalveluita.

Yhdistys tarjoaa asumispalveluja Vuorelanmäellä Alikeravalla sekä järjestää satunnaisesti Pop up –tyyppistä päivätoimintaa eri tempausten yhteydessä.

Yhdistyksen jäsenet valitsevat vuosittain huhtikuussa vuosikokouksessa yhdistykselle hallituksen. Hallituksessa on viidestä kuuteen jäsentä sekä edustus kunnan ja seurakunnan organisaatioista.

Yhdistyksen säännöt

Lahjoitukset

Suojakotiyhdistys ottaa mielellään vastaan lahjoituksia toimintansa tukemiseksi. Välitämme saadut lahjoitukset suoraan asiakkaidemme tarpeisiin.

Tällä hetkellä eniten tarvetta on kodin tarvikkeista, joten astiat, liinavaatteet tai pienet huonekalut ovat tervetulleita. Lahjoitustavaroiden tulee olla ehjiä ja puhtaita.

Vuosittain lokakuussa pidettävän asunnottomien yön tapahtuman yhteydessä jaamme talvitakkeja, villasukkia ja lapasia. Muita vaatteita kuin edellä mainittuja emme pysty vastaanottomaan, joten ne kannattaa toimittaa muille paikallisille toimijoille.

Keravan Suojakotiyhdistys ry

Vuorelanmäki 1